Nyheter

Här producerade vi ett antal filmer för ett nytt företag som kommer att marknadsföra hälsotjänster och träningsprogram via nätet.  Här är filmer helt avgörande. Kul att få vara delaktig i detta.

Bosse förbereder

Rent personligt gör vi fler resefilmer och teknikfilmer som berör husbilsåkning. Med vår mobila teknik och husbilsägande är vi öppna för att göra resereportage såväl i Sverige som i Europa.

Att ha en video på hemsidan inger förtroende och ökar kundens köpbeslut. Detta enligt undersökningar från amerikanska Gula sidorna och företaget Internet Retailer. ”Besökare som ser på rörlig bild är 85 % mer benägna att genomföra ett köp på webbplatsen än besökare som inte sett någon video”.

I samarbete med Anita Bååth professionell marknadsförare och grafisk designer kan vi ta fram webbmaterial och grafiska profiler för ditt företag. Tillsammans med professionella och effektiva filmer för ditt företags behov kan ni med vår hjälp lättare nå era uppsatta mål. Kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte i Stockholm.

Vår webb-tv pilot ”Livspusslet” med Alexandra Charles och 1,6 miljonerklubben rönte uppskattning.  Se filmen nedan

Livspusslet, pilotavsnitt

Vi filmade och klippte 1,6 miljonerklubbens årliga seminarium på Oskars. Flera intressanta ämnen avhandlades bl.a. om osteoporos. Här nedan länk till filmerna som  finns på 1,6miljonerklubbens hemsida.

1,6 miljonerklubbens seminarium på Oskars

    Vi filmade pressreleasen av boken ”Livspusslet” för 1,6 miljonerklubben. Hur gör du för att få ihop ditt livspussel?